COMUNICAT DE L’EQUIP DIRECTIU DEL CENTRE PROFESSIONAL I L’ESCOLA DE MÚSICA

Benvolgudes mares i pares, demà dilluns 23 de març, reprenem la docència al Centre Professional Santa Cecília i l’Escola de Música Mestre Chornet, encara que malauradament, de manera no presencial. L’equip directiu del centre i el claustre de professors, ha estat des de l’inici del confinament en connexió i treballant per posar-se al dia amb les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), amb l’objectiu d’atendre i seguir la programació del curs a tot l’alumnat. El professorat es posarà en contacte amb les mares, pares i alumnes per ajustar aquelles aplicacions més apropiades al nivell, característiques de les diferents assignatures teòriques, especialitats instrumentals i familiars. Per a les mares i pares dels alumnes més menuts com Jardí Musical; Sensibilització (1-4); E. Elementals, demanem la vostra col·laboració per a connectar i utilitzar les plataformes, per a garantir la millora de les classes. Possiblement ens toparem en casuístiques diferents però confiem que entre tota la comunitat educativa farem l’esforç de superar-les. Suposem que els alumnes a partir de 4 de E.E. (onze anys), ja es valdran sense el suport de mares, pares, tutors o tutores, inclús familiars més al·legats. Així doncs, no dubteu en consultar qualsevol dificultat al claustre o a l’equip directiu, el teniu al vostre abast per a donar-vos suport.

Necessitarem un temps pel domini de les TIC, però hem d’estar motivats i amb il·lusió per a superar totes les barreres, de segur que aprendrem de tots i totes. La comunicació amb el professor corresponent ha de ser imprescindible, ja que es podran donar moments de saturacions de preguntes de pares o alumnes i s’hauran d’atendre unes darrere d’altres. Les plataformes són les mateixes per a tot l’alumnat, al ser plataformes d’ús internacional, és previsible que en alguns moments baixen les connexions. Prevenint aquest problema, la Unió Europea està demanant a totes les plataformes i serveis de vídeo en línia que rebaixen i limiten la qualitat de les imatges per tractar de controlar el consum de l’amplada de banda, donada l’enorme demanda derivada de la quarantena en l’àmbit europeu.

Estem convençuts que estem davant una prova què superarem i ens enfortirà com a societat, confiem amb la vostra voluntat i resoldrem entre totes i tots els problemes que es puguen sorgir, la comprensió i la serenitat serà l’èxit fins que tornem a la normalitat. Us recorde què estem rebent les autoritzacions de les mares i pares / tutores i tutors, però encara ens falten, les autoritzacions són necessàries, ja que és d’obligat compliment per la llei de la protecció de dades i la protecció del menor, per la qual cosa, fem una crida pels que encara no les han enviades.

Ací baix de l’escrit teniu la plantilla i l’adreça de correu on fer-la arribar es: cpmsantacecilia@santaceciliacullera.com

Desitgem ànims a tota la comunitat educativa del CEPM Santa Cecília i l’Escola de Música mestre Chornet en la tasca que se’ns presenta i que de segur units ho aconseguirem.

                                                                     L’Equip Directiu del Centre i l’Escola

 

FITXA AUTORITZACIO TREBALL TELEMÀTIC AMB L’ALUMNE

Descarregar o Imprimir