DAMES CECILIANES

Des de sempre, les Dames Cecilianes destaquen per l’esforç continu i la capacitat de treballar, formant un equip digne d’orgull i admiració.

Son un col·lectiu de dones que fomenta l’art i la cultura, mantenint una línia visiblement ascendent, unides als diferents col·lectius que formen aquesta família musical, treballant unides, totes per la mateixa causa, que per descomptat no és altra, que la Societat Musical Instructiva Santa Cecilia.

La Comissió de Dames Cecilianas des de fa anys ve treballant en aquesta Societat, preparant activitats amb el propòsit d’integrar i fer participar a tots els seus socis/es i simpatitzants, al mateix temps que donem suport i col·laborem en les gestions de la Junta Directiva en diverses àrees.

Són innombrables les Dames que han prestat la seua abnegació i col·laboració desinteressadament en el benefici d’aquesta societat.

La nostra ja centenària Societat té la seua història i aquest grup de dones formen part d’ella, tenint un merescut reconeixement per part de tots.