COMUNICAT DEL CENTRE PROFESSIONAL A L’ALUMNAT I ALS SEUS PARES

Estimades mares i pares:

El Centre Professional de Música Santa Cecília, seguint les instruccions de conselleria davant la situació de suspensió temporal de l’activitat docent presencial com a conseqüència del Covid-19, suspèn també l’activitat acadèmica presencial a partir del proper dilluns dia 16 de març.

Des de la Direcció del Centre, conjuntament amb el claustre de professors i el suport de la Junta Directiva, amb la finalitat de seguir atenent l’atenció a l’alumnat necessària perquè puga seguir desenvolupar-se les classes, donarem resposta per via telemàtica a partir del dilluns 23 de març. –Us recorde que encara que s’han suspès les falles va a respectar-se el calendari escolar–. Per l’alumnat que no disposen de mòbils, tabletes, ordinadors o tal vegada de Wi-Fi per a poder treballar online, ens ho comuniqueu i donarem solució, el nostre objectiu és atendre a tot l’alumnat del centre.

Per fer efectiva aquesta metodologia online necessitem un correu i un número de telèfon, on el professorat es puga comunicar amb vosaltres i les vostres filles i fills, i que es baixeu les aplicacions necessàries per a l’activitat docent que ja us indicarà el professor/a de l’assignatura corresponent. Nosaltres disposem de dades, però en la majoria dels casos són de mares i pares, i per a les noves tasques telemàtiques tal vegada preferiu donar el telèfon i correu electrònic de les vostres filles i fills. A més, també necessitem l’autorització per poder interactuar amb els menors. Cada alumne té unes assignatures i un professor, per tant aquest comunicat es de forma genèrica i cadascú se’l aplicarà a les seues necessitats.

1.- ASSIGNATURES COL·LECTIVES INSTRUMENTALS: Música de cambra; Orquestra; Conjunt Instrumental i Conjunt Piano d’EE i EP– i Cor

Es recuperaran quan tornem a la normalitat. Malgrat aquesta mesura, rebreu comunicació per part dels professors amb partitures i àudios del repertori a treballar per tal que l’alumnat puga seguir estudiant les particel·les en casa.

2.- ESPECIALITATS INSTRUMENTALS – PIANO COMPLEMENTARI

Per a les classes individuals de les especialitats instrumentals, les professores i professors, amb l’aplicació corresponent, es posarà en contacte i donarà les instruccions per a seguir complint amb els objectius, continguts, exercicis, estudis i obres que formen el programa corresponent en cada curs del currículum de l’especialitat instrumental i el mateix s’aplicarà a l’assignatura de Piano Complementari. L’objectiu d’aquesta mesura és no perdre el seguiment dels estudis en les especialitats instrumentals i en el Piano complementari.

3.- LES CLASSES TEORIQUES: LLENGUATGE MUSICAL EE i EP; HARMONIA; ANALISIS; HISTORIA DE LA MUSICA.

Aquestes són les aplicacions que s’utilitzaran, el professorat ja es posarà en contacte amb els alumnes i especificarà l’aplicació a utilitzar.

  • I-Musi
  • Camus.chamilo.org (Per a grupals. Teoria, preguntes, exàmens, vídeos
  • Google classroom (Per a comunicació de materials
  • Google Duo (Per a fer classes d’instrument i grupals
  • Zoom (Per compartir la pantalla i que l’alumnat puga veure allò que s’esta treballant)
  • Dropbox (Per entrega de treballs).
  • Whatsapp (Per a comunicació).

4.- JARDÍ MUSICAL; SENSIBILITZACIÓ I ADULTS

Durant la setmana del 16 al 20 el professorat estarà treballant, analitzant i fent proves per a realitzar tasques interactives i es posaran en contacte per indicar a les mares i pares les instruccions per a la forma de procedir.

L’equip del Centre vol agrair l’esforç, l’interés del professorat i el suport de la Junta Directiva per a treballar durant aquesta setmana –del 16 al 20 de març– per poder posar-nos tota la comunitat educativa al dia amb aquestes noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), amb l’objectiu de seguir donant el servici i l’atenció que el nostre alumnat necessite i no perdre el seguiment del curs. Per a poder aconseguir-ho és fonamental la col·laboració de les mares i pares, per a que tots pugem superar aquesta desafortunada situació. Hem d’estar units més que mai amb l’esperança que aquest mal somni passe el més prompte possible.

Adjuntem l’autorització, que haureu d’omplir, signar i enviar al correu electrònic del centre: cpmsantacecilia@santaceciliacullera.com

En Cullera a 14 de Març de 2020

L’Equip directiu del CEPM Santa Cecília

FITXA AUTORITZACIO TREBALL TELEMÀTIC

AMB L’ALUMNE

Descarregar o Imprimir

CONSELL: A poder ser lligen la notícia en un ordinador