COMUNICAT DE LA JUNTA DIRECTIVA

Bona nit, després d’aquesta setmana d’adaptació a les classes des de casa per part de tots, tant professors com alumnes, sembla ser que els sistemes estan funcionant i tots s’estan adaptant a la nova circumstància.

La junta directiva de la societat vol agrair als alumnes i les alumnes així com als seus pares i mares, la paciència i col·laboració perquè el curs continue sense dificultats superables, dins de les limitacions que representa aquest sistema d’aprenentatge en línia per internet. Com no, agrair a la plantilla de professors, com al seu equip directiu i algun que altre col·laborador altruista, tant de dins del professorat com de fora, la faena d’informació i aprenentatge de qué plataformes de comunicació i com utilitzar-les per poder continuar realitzant el treball acadèmic en les millors condicions possibles, així com la comunicació amb els alumnes i pares per posar-los en actiu i desenvolupar les classes.

Animem a tots en la continuació del treball i superaració d’aquest repte en què estem immersos.

Sumar-nos al desig sens dubte de tots, que la nostra alumna i músic Núria es recupere el més aviat possible i tornar-la a vore tocant el violí al costat dels seus companys, companyes i sempre amics, en l’orquestra de la societat. Donar el nostre més sincer ànim i suport als seus Papas i familiars, també va el nostre desig en això, la ràpida recuperació de totes aquelles persones que es troben en un moment delicat de salut per culpa d’aquesta epidèmia.

Moltes gràcies a tots.