COMUNICAT DE LA JUNTA DIRECTIVA A LA SOCIETAT

Bona nit. En reunio en el dia de hui a les 19 hores, la Junta Directiva en actiu i a causa de les necessitats sanitàries a què tots ens devem en aquesta situació d’emergència per la qual estem passant i en convivència amb l’autoritat local, ens vegem en l’obligació moral d’ajornar la Junta Ordinària convocada per el dia 21 de Març, així com l’extraordinària del dia 28 del mateix mes i amb això, les elecciónes a la Junta Directiva de la societat fins que es normalitze la convivència a la població, com no es sap quan ocurrira, ja s’informara en el moment que les autoritats sanitàries donen per finalitzada l’emergència sanitària i puguem tornar a la normalitat del dia a dia, pel qual, l’actual Junta Directiva continuara al capdavant de la societat el temps que faça falta.

 

També, comunicar-los que l’Equip Directiu del Centre Professional en aquests moments estan concretant l’opció d’a partir del Dilluns dia 23 ja que aquesta setmana entrant del 16 al 22 la conselleria malgrat ajornar les falles ha considerat mantindre-la com no lectiva, la continuïtat de les classes en línia via internet, amb la finalitat que els alumn@s no perden el ritme del curs. Durant aquesta setmana del 16 al 22 es comunicara als alumnes i pares la manera de connectar-se des de les seues cases, dir que la societat i com no el centre, romandrà tancat fins que les autoritats decidisquen el contrari, pel qual si algú necessita estudiar ho faça a sa casa. Quant als Assajos de les agrupacions musicals com és normal queden suspesos fins a una altra ordre.

 

Desitjant que aquest impás en la vida ens siga el mes lleu possible a tots, reben les nostres mes cordials salutacións. Moltes Gràcies.

 

Junta Directiva de la S.M.I. Santa Cecilia de Cullera.