CANVI DE DIRECTOR EN EL GRUP ARTÍSTIC

El Grup Artístic ja treballa en futurs projectes.

De l’èxit de la proposta ‘Hoy me voy levantar’ del Grup Artístic de l’SMI Santa Cecília el passat mes d’octubre, que rebé la visita de més de 1.000 espectadors, la situació sociosanitària obligà a fer una semiaturada d’aquest grup.

No obstant això, el grup ha seguit treballant i a hores d’ara ja es troba immers en futurs projectes. Entre d’altres, l’elecció d’un nou director, Iván Miralles Lahoz, qui ha agafat el càrrec amb molta il·lusió després de què el ja exdirector, Luis Ángel Santos Pérez, haja hagut de deixar la direcció per motius professionals però, igualment seguirà com a membre actiu del Grup Artístic.

La Junta Directiva va ratificar l’elecció per part dels membres del grup artístic, en què la nova direcció fora a càrrec d’un altre membre del grup. Des d’aquestes línies, molts ànims a Iván i màxima gratitud a Luis Ángel per la feina feta en els darrers anys.

Diferents etapes han marcat l’etapa d’aquest Grup des dels seus inicis, a l’any 1959, i per on han passat moltes persones que han compartit, tant dalt com baix de l’escenari: il·lusions, projectes apassionants i uns treballs que avalen amb excel·lència la seua trajectòria.