AUDICIÓ RECITAL DE FI DE GRAU PROFESSIONAL

El Divendres dia 7 de Maig es va celebrar l’audició recital de fi de grau professional del C.P.M. Santa Cecilia que té la seu dins de la societat, on van actuar la violinista María Martínez Zarzo i el percussionista Carles Beltrán Martínez, un clar exemple del nivell acadèmic que oferix el nostre centre professional. Enhorabona a tots els que acaben el seu cicle formatiu d’estudis musicals amb nosaltres i als altres dels nostres músics que l’han fet al conservatori i desitjar-los els nostres millors desitjos tant si continuen estudiant música com altres estudis, així com si s’incorporen al món laboral, l’esforç realitzat durant els seus estudis musicals fins a aquest moment sempre sera present i sens dubte hauran servit molt bé en el seu desenvolupament i creixement humanístic per a la vida que se’ls presenta per davant. Moltes Felicitats.