El Consell de Ministres declara les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ‘Manifestació Representativa del Patrimoni Cultural Inmaterial’

El Consell de Ministres ha declarat les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ‘Manifestació Representativa del Patrimoni Cultural Inmaterial’.
Per a nosaltres, una societat que ja és més que centenària, esta distinció és un reconeixement al paper que ocupem les bandes en l’esdevenir cultural, educatiu, creatiu, tradicional i, amb més força, en la societat civil valenciana. Som un moviment únic a tot el país. Però també és un reconeixement a tots els socis que formen part de Santa Cecília i als que sempre ens donen suport, siga del mode que siga, però que ens ajuden a créixer.
Estem d’enhorabona, contents i amb ganes d’anunciar-vos concerts perquè tots junts puguem disfrutar de la música de banda.