Responsabilitat, ganes i inversió: les claus per cuidar Santa Cecília en temps de Covid-19

La Societat intensifica els esforços de prevenció sanitària durant els actes commemoratius de la patrona de la música.

La Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera no ha parat per seguir tenint totes les seues instal•lacions amb la màxima seguretat sanitària.

La Societat ha redoblat els seus esforços per garantir els seus espais en condicions òptimes en tot moment per prevenir qualsevol possible contagi per Covid-19.

A més, en les últimes setmanes degut als actes commemoratius de Santa Cecília estos treballs s’han intensificat per tal que tota l’activitat cultural pogués realitzar-se amb totes les mesures de prevenció i neteja necessàries a la situació actual.

Com per exemple el reajustament de l’Auditori i de la sala Elvira Chornet perquè els i les músics estiguen a la distància de seguretat recomanada; la constant ventilació i desinfecció dels espais; els distints punts-covid per a la desinfecció personal amb productes homologats específics i l’ús de termòmetres per a la temperatura corporal o la senyalització d’entrades i eixides.

Entre d’altres, també s’ha adquirit material perquè el professorat, l’alumnat i els pares i mares puguen realitzar la seua tasca habitual en les instal·lacions amb seguretat, així com salivadors per als instrumentistes de vent per a evitar que es queden restes de saliva a les instal·lacions. A més, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Cullera, també s’ha proporcionat màscares per a les campanes dels instruments per reduir la propagació d’aire que s’expulsa pels mateixos.

Tot això ha suposat una inversió tant econòmica com de temps personal perquè tot funcione com cal.

És per això que la Santa Cecília de Cullera no para d’emprendre les accions que facen falta per demostrar que la cultura amb responsabilitat i amb ganes de seguir programant activitat és segura.