Santa Cecília rep nous instruments gràcies a l’Institut Valencià de Cultura

  • La Societat ha adquirit dos trombons, dos bombardins i un campanòleg

La Societat Instructiva Musical Santa Cecília de Cullera ha rebut cinc instruments nous gràcies a les subvencions atorgades per l’Institut Valencià de Cultura (IVC) per a l’adquisició de nous instruments musicals.

Concretament, en este cas, l’SMI Santa Cecília ha adquirit dos trombons, dos bombardins i un campanòleg.

En paraules del president de la Societat, Pere Manuel, “la contribució de l’IVC al creixement i desenvolupament de les societats musicals és vital”.

“Comptar amb subvencions que ens ajuden a renovar la instrumentació de la nostra escola és fonamental perquè els xiquets i xiquetes de la nostra societat tinguen des del primer moment instruments en les millors condicions”, ha destacat Manuel.

La col·laboració entre l’IVC i Santa Cecília amb estes ajudes per a l’adquisició i reposició d’instruments musicals té com a finalitat millorar la dotació de la societat musical i així contribuir a comptar amb millors prestacions per a la formació de músics i enriquir l’oferta musical.