CONVOCATÒRIA ASSEMBLEES

Per motius de la pandèmia que estem patint, les assemblees que estaven convocades anteriorment van quedar suspeses i amb això les Eleccións a Junta Directiva. A causa de l’obertura de les restriccións sanitàries i si no hi ha nova ordre, es van ha restablir les dates per a aquests actes, pel qual el dia 12 de Juny es va celebrar una reunió entre membres de la Junta Directiva amb representants de les dos candidatures que es presenten a les eleccións a Junta Directiva i en la qual es van prendre acords sobre la celebració de les assemblees i es va alçar la següent acta.

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL DIA 12 DE JUNY DE 2020

 

En l’Enllaç d’ací baix tenen tota la informació i documentació que es va publicar en el seu dia i que continua sent valguda per al procés electoral.

NORMES PER AL PROCÉS ELECTORAL

 

Tinguen en compte que per assistir a les assemblees s’hauran de respectar totes les normes higièniques que estan en vigor (mascaretes, distanciament, etc..)