EL LOCAL SOCIAL DEL MUSICAL JA ESTÀ PREPARAT

El nostre conserge Quique juntament amb el seu equip de treballadors, ja està preparat per a obrir el Local Social del Musical i oferir als socis i clients el servei de Bar Restaurant al qual ens té acostumats i per a això ha adaptat el local respectant i aplicant totes les normes i mesures higièniques que la llei obliga en aquests moments.
Si el dia 1 de Juny passem a la fase 2 com està pràcticament previst, s’obrirà el local al servei public, de no ser així romandrà tancat fins al moment d’entrar en fase 2, esperem que així siga ja que seria una bona notícia.

“AVÍS ALS CLIENTS SIGUEN SOCIS O NO”

Dins del local es mantindran pels clients les normes de comportament en vigor establides per sanitat i que a tots ens afecten i hem de conéixer per ser d’obligat compliment. Han de tindre en compte que a la falta en el seu comportament se li pot aplicar la norma del Dret d’Admissió a més de poder incórrer en un delicte contra la Salut Pública del què s’han de fer càrrec les autoritats en cas de denúncia per un altre client o el mateix conserge. Cal respectar el dret a la salut dels altres sense que això altere els d’un mateix, és una norma bàsica de la convivència. Moltes gràcies i els esperem.