CLASSES A CASA

Benvolgudes mares i pares,

hem fet un vídeo amb l’alumnat junt amb el professorat de l’Escola de Música i Centre Professional de Música impartint classe online, l’objectiu és mostrar com s’està treballat des de casa, infondre ànim a tots i intentar normalitzar, en la mesura del possible, la situació present, així com deixar constància en el futur, quan vegem cap al passat, en el que recordàrem com «el temps del coronavirus».

Com no, seguirem oferint el suport a les mares i pares amb les TIC –Tecnologies de la Informació i la Comunicació– que estem utilitzant i que ens permet seguir amb la docència, sent conscients que no es poden comparar amb les classes presencials, així com agraïm la col·laboració de tota la comunitat educativa, de segur, junts aconseguirem finalitzar el curs en les màximes garanties.

Respecte a les mares i pares dels més menuts de l’Escola i del Centre, que estan fent l’esforç d’estar al costat de les seues filles i fills atenent les seues necessitats per poder ajudar amb les connexions, fent d’interlocutors entre l’alumnat i el professorat, a més de la sobrecàrrega que estan duent a terme aquest confinament en les llars, en conseqüència, no dubteu en fer arribar a l’equip directiu i claustre qualsevol informació o ajuda que necessiteu, al igual també, a mares i pares i l’alumnat adult del tot el centre.

Esperant haver aconseguit amb el vídeo el nostre objectiu.

Salutacions cordials, salut i moltes gràcies per seguir confiant amb nosaltres.