FELICITACIÓ NADALENCA DE LA JUNTA DIRECTIVA DE LA SOCIETAT

 

Arriben les festes nadalenques un any mes, festes en les quals els bons desitjos i els sentiments fraternals s’aguditzen mes que en qualsevol època de l’any, bé per l’ambient que es produeix en la societat o bé pel sentir d’examen de consciència al qual l’ambient social ens porta, la qüestió és que qualsevol que siga la teua personalitat, en aquestes dates et veus arrossegat per aquest ambient especial en el qual cal començar l’any nou i cal perdonar i esperar ser perdonat per les ofenses que es van produir en el vell que sen va i començar el nou mes o menys net, d’ací els bons sentiments que floreixen per tot arreu, de qui i cap a qui menys t’ho esperes, es poden produir i es produeixen, és el que correntment es diu “La Màgia del Nadal”.

 

Arribats a aquest punt cal tirar la vista enrrere i vore el treball realitzat enguany, deixant de costat l’usual a altres anys i buscant l’excepcional que s’ha produït en el corrent i enguany no es pot deixar de costat els dos Certamens en els quals ha concursat la nostra Banda Juvenil, cal valorar com es mereixen els esforços realitzats per aquests joves que han treballat intensament assajant, mentre estudiaven el curs escolar i el curs musical per arribar al bon port com s’ha arribat, perquè no podem oblidar que mentre uns altres joves de la seua edat acaben amb l’horari escolar i despres exerciten altres activitats lúdiques, els nostres joves continuen estudiant les seues assignatures acadèmiques musicals, bé siguen en un centre privat com el nostre Centre Professional de Música, o bé en un Conservatori Professional de la Conselleria, la qual cosa requereix d’un gran esforç i si a això li sumem els assajos, doncs perquè comptar mes, els nostres joves músics són joves impressionants i volem permetre’ns en aquest cas, que s’estenga la nostra admiració a tots els joves que estudien música en la nostra volguda València i fins i tot a la resta d’Espanya, ja que tots en major o menor mesura passen per la mateixa situació. Que es pot dir mes d’uns joves que concursen en un certamen obert com el Provincial de la Diputació de València al mes de Maig i guanyen el Concurs en la seua Primera Secció, obtenint el Primer Premi amb Esment d’Honor per obtindre la maxima puntuació, secció de fins a 90 músics que com es sol dir no és poca cosa i despres al mes de Novembre tornen a concursar i guanyen el Primer Premi i Esment d’Honor en el Certamen de la Comunitat Valenciana, on es concursa contra les bandes guanyadores de les altres províncies valencianes, dos primers premis en un any, en dos certamens i amb les maximes puntuacions del Jurat i per a colofó li s’atorga el premi al millor director del certamen al nostre director D.Enrique Sapiña, no es pot demanar mes.

 

Només donar les gràcies i l’enhorabona als nostres músics per l’any tancat tan brillantment, així com un esment especial pel treball realitzat al nostre Vicepresident Primer D.Agustí Puig que ha carregat a la seua esquena molt del pes representatiu de la societat en aquests dos desafiaments certameners durant tot l’any.

 

També volem fer esment en felicitar i fer partícips d’aquest magnífic èxit, als pares dels nostres joves músics, que els impulsen i els recolzen en els moments de flaquesa que sens dubte també tenen, a seguir en l’estudi i en la col·laboració amb la Societat que és seua i en la qual s’han de sentir representats i orgullosos de la seua pertinença a ella, així com inculcar-los l’amor a la seua Societat.

 

Despres del reconeixement merescut i impregnat per “l’Esperit Nadalenc i la seua Màgia” sol desitjar-los, tant als Músics de les Agrupacions Musicals de la Societat, a la Comissió de les Dames Cecilianes, al Grup Artistic de la Societat, als Socis i Sòcies, Sinpatizants i al poble de Cullera en general, unes Bones Festes Nadalenques i que el proper any 2020 siga millor que aquest en tots els sentits. Bon Nadal a tots i Vixca Santa Cecilia.

                                   

                                       Junta Directiva de la S.M.I.Santa Cecilia de Cullera