BON NADAL A TOTS

Les festes nadalenques es caracteritzen per fraternals i bons desitjos per a tots, enguany permetran vostès que els nostres millors i més sentits desitjos estiguen amb les famílies dels nostres socis, que en aquest any ens han deixat, i especialment en la dels nostres amics i músics, Salva i Ximo. No obstant això, el dia a dia continua i com és normal en aquests dies de Nadal i Any Nou, on sempre fem constància i obstentación de bons pensaments per al futur més proper, els desige en nom de la Junta Directiva i en el meu propi, tant als Músics de les Agrupacions Musicals de la Societat, a la Comissió de les Dames Cecilianes, al Grup Artistic de la Societat, als Socis i Sòcies, Sinpatizants i al poble de Cullera en general, unes Bones Festes Nadalenques i que el proper any 2019 siga millor que aquest en tots els sentits. Bon Nadal a tots.