CLASSE MAGISTRAL D’OBOÈ – PROF. JORGE GALLENT

El Centre Professional de Musica Santa Cecília organitza com a Activitat Acadèmica Extraescolar, una Classe Magistral a càrrec del Professor d’Oboè de la Banda Municipal de Madrid D. Jorge Gallent Ripoll, baix la col·laboració de la Societat. Esperem que sigua una experiència fructífera per als alumnes que s’inscriguen. Moltes Gràcies.

CURRICULUM

Jorge Gallent Ripoll
Natural de Cullera (València) inicia els seus estudis musicals a la SMI Santa Cecília d’aquesta localitat amb Luis Grau, continuant al Conservatori Superior de Música de València amb Vicente Llimerá, Francisco Salanova i en el Reial Conservatori Superior de Música de Madrid, finalitzant amb les més altes qualificacions.

Ha rebut classes i consells de prestigiosos Oboístas com Emmanuel Abhúl, Carlos Alonso, Jonathan Kelly, Francesc Castelló, Carmen Ruiz, Salvador Tudela i Rafael Tamarit.

Membre fundador del Quintet “A vent” i col·laborador d’agrupacions com Orquestra de RTVE, Orquestra de la Comunitat de Madrid, Reial Camerata Espanyola i Orquestra Nacional d’Espanya, a més de ser membre de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i de l’Orquestra Europea de la Mediterrània.
Ha estat membre de la Banda de Música d’Infanteria de Marina de Madrid.
A l’octubre de 2017 estrena juntament amb Pablo De la Cruz, el concert per a Oboè i Guitarra “Colors del Mediterrani” de Pedro Contreras, al Festival Andrés Segòvia a Madrid.
En l’actualitat és professor de la Banda Simfònica Municipal de Madrid.

CLIQUE PER A INSCRIURES A LA CLASSE