LLIURAMENT D’AGRAÏMENT

La Societat en agraïment al compositor D. Saül Gómez Soler per la dedicació de l’obra “Leonardo Dreams” a la Banda Simfònica, li va fer entrega de l’escut de la Societat, al local Social el dia de l’estrena de l’obra.

Moment en què li se fa entrega de la insígnia de la Societat a Saül Gómez , compositor de l’obra,estrenada per la Banda Simfònica de la S.M.I. Santa Cecília de Cullera, en el LXX Certamen Nacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera” el dia 23 d’Abril de 2017.

Aprofitant que es troba el Molt Il·lustre Alcalde de la ciutat a la Societat, D. Jordi Mayor, el president de la societat D. Francisco Rico li cedeix l’honor d’efectuar el lliurament de la insígnia de la Societat a l’homenatjat D. Saül Gómez. Així també, el nostre director D.Carlos Garces li fa entrega d’un record.