FELICITATS ALS MISERABLES

A l’Auditori de la Societat, aquests dies enrere, s’ha produït un esdeveniment poques vegades vist, no només a la societat, a la ciutat o fins i tot a la comarca; estem parlant de l’èxit de la representació d’Els Miserables, portat a cap pel Grup Artístic de la Societat, en aquest cas acompanyats per un grup de músics de la mateixa.

Poques vegades s’efectuen 7 representacions i estan totes de gom a gom, tenint en compte que les dues últimes es fan per la demanda d’entrades de gent que no ha pogut vore cap de les 5 representacions programades en principi. 

A això li se diu un ÈXIT TOTAL.

Enhorabona als components del Grup Artístic, en especial als artistes principals, però com no, també als tècnics de so i il · luminació, que són uns cracks, així com als que des de les bambolines ajuden en tot als artistes, i com oblidar els músics que han posat la calidesa i el color musical de manera brillant, cosa que requeria un obra dramàtica com és al cap i a la fi, aquest musical. 

Destacar com cal, als dos directors del espectacle, part fonamental per entendre l’èxit obtingut, cada un en la seua part artística corresponent. Enric Puig i Jose Beltran.

En fi, perquè més, els papers canten. Felicitats i Enhorabona a tots.

10310619_645202868896930_394427526785858801_n