El CONCERT DE LA ST. OLAF BAND

El Divendres dia 30 de Maig, va tindre lloc a l’Auditori Municipal el concert de la Banda de Música de la Sant Olaf de Northfield (Minnesota), Estats Units d’Amèrica.

Com sabran aquest concert s’havia de realitzar en el nostre auditori i per raons de l’ampliació de les representacions d’Els Miserables, a causa de la demanda extraordinària d’entrades per assistir al dit espectacle, es va demanar a l’Ajuntament el poder realitzar-lo a l’Auditori Municipal, accedint este de bon grau i des d’ací li donem les gràcies al consistori per això, així com a la St Olaf per no posar impediments al canvi d’escenari.

El concert tot i que es va celebrar sense descans, podem dir que va tenir dues parts, la primera es va desenvolupar íntegrament amb l’actuació de la St Olaf i la segona part diguem-ne aixína, va tindre lloc quan els músics de la nostra banda juvenil se’ls van unir i van interpretar dos peces conjuntament, dirigint l’última el nostre director Enrique Sapiña.

Cal ressaltar, que el motiu d’aquesta unió, ve donat a la petició de la Senyora Terra Widdifield, gerent d’aquesta agrupació, perquè no només els interessava tocar, sinó també els interessava que els seus músics, tots estudiants, tingueren una experiència intercultural d’intercanvi i relació humana amb els nostres, algo sens dubte d’agrair, ja que el benefici seria mutu i aixína s’ha produit.

Després del concert, vam sopar tots junts a la societat, músics i directius de les dos agrupacions, en un ambient de germanor i cordialitat, on a més, es van produir uns intercanvis de regals de cortesia.

Ja després del sopar ens vam acomiadar d’ells i com no podia ser menys, des d’ací els desitgem que tinguen una gira inoblidable i un bon retorn a casa ple de records agradables.

Ací els deixem un enllaç al vídeo de l’entrevista que Cullera TV va realitzar amb motiu del concert: http://youtu.be/HCXWtk_cHZI

Més endavant, quan estiguen pujades a internet, els posarem un enllaç a les fotos i vídeos d’aquest concert perquè puguen visualitzar-los.

Bo59XmOIMAQcnwZ