CONCERT FI DE CURS (23/06/2022)

El passat dijous es va celebrar el Concert fi de curs, protagonitzat per les Agrupacions més jóvens, com són l’Orquestra infantil (Directora: Aida García Tur), la Banda infantil (Director: Jorge Buenrostro) i l’Orquestra Juvenil de la Santa Cecília (Director: Javier Pallàs). Un Concert que ens fa una il•lusió especial a tota la família ceciliana, perquè és el de les agrupacions que representen el present, però sobretot el futur de la nostra Societat.

Va ser un Concert magnífic en què els nostres jóvens músics, de la mà dels seus respectius Directors i Directora, ens mostraren el resultat del treball i la progressió assolida al llarg de tot el curs. És per això que, des de la SMI Santa Cecília, els volem donar l’enhorabona pel Concert i agrair-los a tots ells –músics, Directors, Claustre de professors de l’Escola i el Centre Professional-, el treball desenvolupat, el seu afany de superació i el seu compromís amb la música i amb la nostra Societat.

En el concert de l’Orquestra juvenil, va actuar com a solista, al violoncel, Noa Sebastià Sapiña, que ens va encisar amb la seua interpretació de “Cello Sonatta nº1 Mi m” de B. Romberg i de “El cisne” de C. Saint-Säems. En aquesta segona peça, va ser acompanyada al piano pel seu pare, el compositor i antic Director de la Santa Cecília, Salvador Sebastià. Enhorabona a Noa i a tota la seua família!

Durant el concert, també es va fer entrega de les Orles als alumnes que han finalitzat els ensenyaments elementals a la nostra Escola (Adrián Blanes Magraner, Elena Boeffard Aragó, Alen Jraghatspanyan, Mayte Ricó Sarrió i Arnaud Sanchis Grau) i els ensenyaments superiors al nostre Centre Professional (Aitor Bou Mahiques, Nacho Cordero Escrihuela, Aitana Escrivà Carreres i Yago Marrades Orquín).
En este acte tan emotiu els alumnes van estar acompanyats per la Presidenta de Santa Cecília, Begoña Pla, el Director de l’Escola i Centre professional, Javier Pallàs, i per les profesores i professors del Claustre. Enhorabona a tots ells i a continuar creixent artística i personalment.