CONCERT BANDA JUVENIL A L’AUDITORI MUNICIPAL EL DIA 16/01/22

La Banda Juvenil de la SMI Santa Cecília, sota la direcció d’Enrique Sapiña Garcia, va oferir el passat diumenge un excel·lent i molt emotiu Concert a tot el públic assistent a l’Auditori del Mercat.
Dins del cicle d’Hivern, el del diumenge va ser el Concert de la gent jove de la nostra Banda. Elles i ells representen el present, però sobretot el futur de la nostra Societat. I parlar de futur és sempre parlar d’esperança, una cosa tan necessària en estos moments complicats que ens ha tocat viure. Per això, des de la nostra Societat els vam transmetre el més sincer agraïment i reconeixement a tots els músics que pujaren el passat diumenge a l’escenari de l’Auditori del Mercat i al seu Director pel treball realitzat per preparar el Concert, en unes circumstàncies tan díficils com les que estem vivint.
La Banda Juvenil de la SMI Santa Cecília, sota la direcció d’Enrique Sapiña, va interpretar un programa realment interessant, integrat per les obres següents:
• “Entrañable trombón” (Pasdoble), de Joaquín Anaya.
• “Concert per a trombó i banda”, de Rimski-Kórsakov.
Trombó solista: Rafael Hidalgo Talens
• “Concert per a saxòfon alt i banda”, de Roland Binge.
Saxòfon alt solista: Juan Luis Lli Giménez.
• “Eternal vibrations”, de Saül Gómez Soler.
• “Coliseum” (poema simfònic per a banda), d’Hugo Chinesta.
Director: Enrique Sapiña
Enhorabona a tots els músics de la “Juve”, al seu Director, Enrique Sapiña, i als músics solistes, Rafael Hidalgo i Juan Luis Lli!