COMUNICAT JUNTA DIRECTIVA SOCIETAT MUSICAL INSTRUCTIVA SANTA CECILIA DE CULLERA

Lamentem profundament les crítiques abocades cap a aquesta junta directiva que, sense lloc a dubte, no fa més que dur a terme les gestions pertinents per al bon funcionament d’aquesta, la nostra societat.
Des del moment en el qual la majoria de socis i sòcies van depositar la seua confiança en el nostre projecte, comencem a ser conscients que aquesta societat ha perdurat i perdurara a Presidents, secretaris, directors…, en definitiva, a tots i cadascun de nosaltres, la societat, és més, molt més que individualismes, és i serà el conjunt d’aportacions que tots i cadascun de nosaltres podem oferir-li.
Com no pot ser d’una altra manera, agraïm al nostre Director la gran aportació a la nostra societat, sense oblidar que tot això ha sigut possible pel binomi format Director-Grands músics, tant professionals com amateurs, que han donat tot per ser la societat capdavantera que som.
Dit l’anterior, convidem a tots els socis/as, músics/as a una reunió INFORMATIVA en la qual donaré els punts de vista que donaren peu a la no continuació del nostre director artístic.
Per la qual cosa ES CONVOCA PER Al PRÒXIM 15 DE JUNY A les 20 H. a l’auditori de la nostra societat.
VISCA SANTA CECíLIA, NOBLE I LIBERAL
Enrique Sapiña Escolá
President.