UNA FITA PER A LA SOCIETAT

   El diumenge 23 de maig de 2021 quedarà com una fita històrica per a la Societat Musical Instructiva Santa Cecilia de Cullera. I es que en un any extraordinàriament extraordinari a causa de la Covid-19, la Banda Simfònica ha pogut estrenar una obra dedicada a la pandèmia i feta, a posta, per a la Societat Musical.

Esta ha sigut ‘Breath’, del compositor ontinyentí Saül Gómez i que s’ha pogut interpretar per primera vegada a l’Auditori Municipal de Cullera de matí, i per la vesprada a l’Auditori de la Societat. Dues jornades inèdites que corroboren que a Santa Cecilia la música no para.

La Banda Simfònica oferí un concert extraordinari als Jardins del Mercat, i a la vesprada ho va fer a l’Auditori de Santa Cecilia en un concert corresponent a la campanya Excel·lent patrocinada per la Diputació de València.

El repertori interpretat fou, a banda de ‘Breath’, els pasdobles ‘Luchando’ de Fernando Tormo i ‘Paco Rico’ de José Luis Peiró, ‘Obertura para una nueva era’ de Jan de Haan i ‘Libertadores’ de Oscar Navarro. A més, al finalitzar sonà l’hime de la Comunitat Valenciana. Ambdues actuacions foren dirigides per Carlos Garcés.

Unes fotografies dels dos actes.