Comunicat oficial – Enrique Sapiña Escola, nou president de l’SMI Santa Cecília de Cullera

La Assemblea Ordinària de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera celebrada la vesprada d’ahir diumenge 25 d’abril de 2021 ha aprovat la dimissió del seu ja expresident Pere Manuel Aragó.

Seguint els Estatuts de l’SMI Santa Cecília de Cullera, la Junta Directiva ha realitzat una votació per a escollir nou president, el qual és Enrique Sapiña Escola.

La nova Junta Directiva, encapçalada pel nou president, continuarà treballant seguint les mateixes directrius i amb el mateix full de ruta que s’està fent fins ara per al creixement col·lectiu de la Societat Musical i, sempre, sota el suport dels socis, sòcies i músics.

L’SMI Santa Cecília de Cullera també vol agrair a l’anterior president per la seua tasca al capdavant de la Societat al llarg dels últims mesos.