Sergi i David Chofre entren en la Mediterranean Chamber Orchestra

Orgull doble en la família Chofre Palomares i en la família de les trompes de Santa Cecília. Els germans Sergi i David entren a formar part de la Mediterranean Chamber Orchestra, com a membre titular i com a membre academista respectivament.

 
Esta orquestra és un nou projecte musical que s’acaba de crear i que està conformada per joves músics que formen part de les millors joves orquestres d’Europa, com la Joven Orquesta Nacional de España, la European Union Youth Orchestra, la Schleswig Holstein Orchestra, l’Orquestra Nacional de Holanda o la Gustav Mahler Jugendorchester, entre moltes d’altres.

Aconseguir plaça en projectes nous i amb perspectiva de futur sempre és entusiasta. Moltíssima sort als dos, enhorabona i a disfrutar!