Octavio Hernández, Ínsignia d’Or de l’SMI Santa Cecília de Cullera

Moment en el qual el president, Pere Manuel, fa entrega de l’Ínsignia d’Or al guardonat

La Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera ha otorgat al periodista i director de NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA, Octavio Hernández Bolín, l’Ínsignia d’Or de la Societat.
 
El distintiu que se li ha concedit durant el primer concert de la Banda Simfònica corresponent al Cicle de Concerts d’Hivern de la temporada 2020-2021, és un reconeixement a tota una vida dedicada a la difusió de la música de banda tan important per a la nostra societat, per a Cullera i per a la Comunitat Valenciana.
 
Entre d’altres coses, Octavio Hernández ha contribuït en els últims 30 anys a la visibilització informativa de Santa Cecília, ja siga a través de la ràdio, de la televisió i de la premsa tradicional i digital. A més, fou l’encarregat de presentar els actes del Centenari de la Societat.