Carlos Garcés dirigeix per segona vegada l’Orquestra de RTVE

 

Esta vesprada, el director de la banda de la Societat Musical Instructiva Santa Cecilia de Cullera dirigirà per segona vegada a l’Orquestra de RTVE, i ho farà en el Teatro Monumental de Madrid. Un concert on també acompanyarà al gran Andreas Prittwitz, un dels saxofonistes més talentosos que se’l rifaven músics com Sabina, Serrat, Víctor Manuel o Ana Belén.

A més, hui és un dia molt especial per a ell perquè fa exactament 20 anys que va decidir ser músic. “Hui fa 20 anys que la música em va canviar la vida. Hui fa 20 anys que vaig entrar a formar part de la Banda Municipal de Música de Soria en el dia el patró de la ciutat, San Saturio”, explica Garcés.

“Com a homenatge als meus paisans en el dia del nostré patró i als qui ja no estan amb nosaltres, hui dirigiré amb el pin de plata de l’Ajuntament de Soria”, detalla.

El concert podrà escoltar-se en directe a partir de les 19.30h a través de Radio Clásica.

Per a més informació d’este concert pots fer click ací.