CLASSE MAGISTRAL DE VIOLÍ – PROFESSOR MIGUEL A. LÓPEZ

 

CURRÍCULUM

Titulat Superior en Violí i Música de Cambra, inicia els seus estudis a Cullera amb Rafael Ramon a la S.M.I. Sta. Cecília i amb Miquel A. Tarrasó al Conservatori, i els finalitza als Conservatoris Superiors de València i Palma de Mallorca amb Enrique Palomares, on obté les més altes qualificacions. Posteriorment, becat per la Fundación Caja Madrid, continua la seua formació a Londres amb el professor José Luis García Asensio.

Realitza cursos de perfeccionament, entre d’altres, amb Agustín León Ara, Víctor Martín i Isabel Vilà. Així mateix s’interessa per la interpretació històrica, en cursos de violí barroc amb Hiro Kurosaki, Olivia Centurioni i Barry Sargent. Realitza el Màster en Música de la Universitat Politècnica de València en l’especialitat de Música Antiga.

Té una àmplia experiència orquestral (JONDE, Grup Instrumental de València, Orquestra de València, Capella de Ministrers, La Dispersione) i ha estat membre del quartet de corda Palau, amb el qual és premiat per Joventuts Musicals i realitza diverses gires de concerts d’àmbit nacional i a Alemanya. Forma part del quartet de corda A Piacere, premiat al concurs de música de cambra organitzat per Las Provincias i al Ciutat de Borriana.

Entra a formar part del Cos de Professors de la Comunitat Valenciana en 2005. Actualment imparteix violí al Conservatori Professional de Música de Requena.

CLICAR PER INSCRIURES