3r TORNEIG DE FUTBOLÍ

El Dissabte dia 23, es celebra al Local Social el “Tercer Torneig de Futbolí Santa Cecília”, a vore on estan aquests jugadors atrevits que durant tot l’any es barallen per guanyar, aquest és el moment de la veritat on es voran les cares els aguerrits contrincants i on cal demostrar el nivell i la tècnica en el terreny de joc; Parelles de futboliners, alceu el vostre esperit de lluita i apunteu-vos a la contesa per demostrar la vostra bravesa i valentia, amb la finalitat d’alçar la copa del guanyador i sobretot de passar-ho bé amb els amics. Anim, al cartell teniu més informació.
Aquest és un escrit en el qual m’he pres alguna llibertat literària per tal de dedicar-lo als músics que van a ser pràcticament els que van ha jugar el torneig, encara que com un torneig obert que és, també ens agradaria que es sumaren a la participació parelles de socis o sòcies o parelles mixtes o amics en general. Gràcies.