1r PREMI I ESMENT D’HONOR PER A LA NOSTRA BANDA JUVENIL

Acabem de guanyar el Certamen de la Comunitat València amb una magnifica actuació de la nostra Banda Juvenil, portada magistralment pel seu director Enrique Sapiña. Els dos components que fan falta per a gaudir d’escoltar musica en directe, a saber una agrupació i el seu director, s’han confabulat aquesta vesprada després d’assajar molts dies, per a oferir-nos un espectacle per als sentits en l’actuació al certamen i que el tribunal ha premiat amb 365’50 punts, 34’75 punts mes que l’altra banda concursant, pel qual se’ns ha concedit el Primer Premi mes l’Esment d’Honor per haver sigut la banda que ha tret la maxima puntuació en la secció primera. Enhorabona a la Banda, a la Societat i per a mes, al director Enrique Sapiña al qual han guardonat amb el Premi al Millor Director del Certamen. Vixca Santa Cecilia.

Diploma del Premi
Abans de l’actuació