ACOMPANYA A LA BANDA JUVENIL

El Diumenge dia 3 d’aquest mes, la Banda Juvenil concursara per segona vegada aquest any, al certamen de la Diputació després d’haver-ho fet el passat dia 19 de Maig al Palau de la Música de València, en aquesta ocasió ho fara al Palau de les Arts de València, a les 16.30 hores de la vesprada i dins del Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana a la primera secció, pel fet d’haver guanyat el provincial de Diputacioó el mes de Maig i concursant contres les bandes guanyadores de les altres províncies valencianes. Enguany la plaça reservada a la província de Castelló a quedat vacant pel qual concunsara contra la guanyadora de la província d’Alacant que és la Banda de la Societat d’Art Musical la Filharmònica de Callosa de Segura. S’interpretara per part nostra el següent programa:

Pasdoble: “Sempre noble i liberal” de Jose Luis Peiró
Obra obligada: ‘Aditus” de José Alamá Gil
Obra de lliure elecció: “La batalla de Rande” (Simfonia 2) de Juan-Gonzalo Gómez Deval
Director: Enrique Sapiña García

Recollida de Bitllets: el Dimecres dia 30 d’Octubre de 18 a 20 hores en el local social sols per a SOCIS i el Divendres dia 1 de Novembre de 18 a 20 hores en el local social per acompanyants SOCIS i NO SOCIS. Donatiu  de 8 € en el que va inclòs el seient del Autobus, acompanye a la nostra Banda Juvenil i no es preocupe per l’aparcament, vaja comodamente en el nostre Autobus al Palau. Moltes Gràcies.