NOMENAMENT PREMI EUTERPE

Ahir dia 19 d’Octubre, va tindre lloc la 51 Assemblea de la Federació de Societats a la ciutat de Vila-real, en la qual es va nominar a la nostra Societat com a Premi Euterpe 2019 a la Participació Federal i que va tindre el plaer de recollir el nomenament el nostre Vicepresident 1er Agustí Puig,  de mans de la presidenta de la Federació. L’acte de lliurament d’aquests premis es celebrara el proxim dia 22 de Novenbre dia de Santa Cecília, al Palau de la Generalitat. Enhorabona a tota la Societat per aquesta distinció i en particular a la Junta Directiva per la faena feta que es veu reflectida en aquest premi.

A l’atenció dels Guardonats – PREMIS EUTERPE 2019

Tal com ja es va informar el passat 19 d’octubre en l’Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) celebrada a Vila-real, l’acte de lliurament dels Premis Euterpe 2019, per motius d’agenda del President de la Generalitat Valenciana, se celebrarà el dimecres 20 de novembre a les 19:00 h. en el Palau de la Generalitat i no el dia 22 com en principi estava previst. Preguem prenguen nota del canvi de data.

Més endavant rebran la invitació oficial, així com detalls específics de l’acte.

Gràcies i disculpen les molèsties. Salutacions cordials,

Daniela González i Almansa. Presidenta FSMCV