VIII VOLTA A PEU I VII MARXA A PEU

FOTOS DE LA CURSA

El Diumenge dia 10 de Novembre celebrarem la “VIII Volta a Peu i la VII Marxa a Peu Santa Cecília”, activitat esportiva que es celebra dins de les festes patronals de la Societat en honor a la patrona de la Música Santa Cecília i que a més serveix per recollir fons per a l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer i altres Demències de Cullera (AFACU) cosa que sempre va bé perquè puguen continuar realitzant el treball social que de manera altruista desenvolupen i que tan bé serveix a les persones que ho necessiten. “Cliqueu a sobre del cartell per inscriures via web o el mateix dia de la cursa abans de l’eixida en la Societat Musical”. Mes Informació al Cartell.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es carrera-2019-742x1024.jpg

“CLICAR PER INSCRIURES”