CELEBRACIÓ DEL PRIMER PREMI I MENCIÓ D’HONOR

Com tots vostès saben, el passat 19 de Maig la nostra Banda Juvenil va obtenir el Primer Premi i Menció d ‘Honor en la seua paticipació en el Certamen de la Diputació de València, el Dissabte dia 29 a les 20 hores, es farà l’entrada i oferiment al poble de Cullera de manera oficial, consistent en una desfilada pel carrer del Riu fins a l’Ajuntament on serà ofert a l’Alcalde en representació del municipi, despres ja dins de la part mes ludica i entrant en el ja conegut programa de “Les Nits de Santa Cecília”, celebrarem un sopar a partir de les 21 hores al nostre local social en Honor i dedicació als Músics de la nostra Societat, que acabara amb una Festa amb música i ball després del sopar. Els Músics han de recollir el seu tiquet a la Secretaria de la Societat, en l’atenció de la senyora Rosa, aquells socis o simpatitzants que vulgen assistir al sopar i festa heu podran fer pel modic preu de 12 € prèvia reserva al gerent del local social, bé de manera presencial o bé per telèfon al nº 961720111. Moltes Gràcies.