CONCERT DIDACTIC 2019

El Divendres dia 14  de Juny, es va celebrar a l’Auditori Santa Cecília el ja tradicional Concert Didactic que ofereix el Centre Professional de Música de la Societat a través de la Banda Juvenil de l’assignatura de Banda/Orquestra i la Banda Infantil de l’assignatura de Conjunt, així com un grup de Cambra de Corda del Centre,  als alumnes dels Col·legis del municipi. Acostumats ha rebre entre 800 i 900 col·legials tots els anys durant els dos torns de concert que s’ofereix, aquest any hem patit la incompatibilitat de dates amb algun col·legi que ja tenia programat per aquest dia una altra activitat, cosa que des d’ací lamentem ja que aquest concert només est celebra aquest dia i en el qual es mobilitza molta gent per portar-lo a terme i alguna activitat escolar de fí de curs on només participa l’alumnat d’aquest col·legi, igual es podria canviar a aquest efecte, però això ja és qüestió de l’interès del propi col·legi i ells sabran que és el mes convenient per al seu alumnat, pel qual així i tot hem rebut la visita d’al voltant de 600 alumnes, que esperem que s’ho hagen passat bé i haja estat del seu interès i mirant que els professors interpreten que ha estat en l’interès pedagògic del seu alumnat. Moltes gràcies als professors que aixína ho perceben i l’any que ve els esperem.