PRIMER PREMI I MENCIÓ D’HONOR AL CERTAMEN

Preparats per l’èxit

Hui dia 19 la nostra Banda Juvenil ha participat en el 43è Certamen de Bandes de la Diputació de València, a la primera secció, secció de fins a 90 músics, obtenint el Primer Premi i Menció d’Honor amb 356,5 punts.

Ha estat una actuació sense cap dubte memorable i per recordar, vore a 89 músics dels quals 80 entre els 14 i 22 anys comportar-se i sonar com a veritables professionals, perquè en moments és com sonava la Banda i delectar-nos amb la seua musicalitat i la seua interpretació plena de matisos com corespon a la dinàmica musical, baix la batuta del seu mestre director Enrique Sapiña que ha treballat àrduament i ha sabut traure el millor de cada un dels intèrprets baix la seua direcció, menció a tindre en compte és la qualitat dels solistes que han sorprès a propis i estranys per les seues interpretacions sent tan joves.

Enhorabona als intèrprets, al seu director i tots els que han treballat perquè això arribe al bon port que h’arribat i podem estar a la societat molt contents per comprovar que els que vénen per darrere pronte estaran davant i amb una qualitat envejable. Moltes gràcies a tots els participants per haver-nos fet gaudir com hem fet de la seua actuació i en davant. Visca Santa Cecília i com el preciós pasdoble que hui s’ha interpretat, diu el nostre himne i és el nostre lema social, Sempre Noble i Liberal.

Recollida del premi i dedicatòria als estimats Cecilians que ens han deixat en un any, entre ells, als nostres músics Salva Martinez, Ximet Morell i de manera personal del director, al seu volgut tio i soci Pascual Sapiña
Una foto per al record, després de l’actuació