CONCERT DE SANTA CECÍLIA I HOMENATGE AL SOCI / A

El Dissabte dia 17, a les 19 hores, a l’Auditori Santa Cecília es celebrara dins de les Festes Patronals, el concert més tradicional de totes les festes, el concert de Santa Cecília i que d’un temps açi es dedica com no, als Socis/es, ja que cada un en el que pot dediquen part de la seua vida a la societat. També s’aprofita aquest dia per homenatjar un soci/a en concret per la dedicació donada a la societat a traves dels anys, desinteressadament i en pro de tots. Homenatjat/da que s’assabentés en aquest mateix moment de l’acte que és ell l’homenatjat/da. Concert a càrrec de l’Orquestra Sinfonica en la primera part i de la Banda Sinfonica en la segona, baix la direcció del nostre mestre D. Carlos Garces. Acabat el concert soparem en germanor el ja acostumat i nomenat sopar del vi. T’esperem.