RESOLUCIÓ OFERTA DE TREBALL

Dies enrere, en concret el dia 9 de Maig es va oferir un lloc de treball d’Administratiu/va en el Centre Professional de Musica Santa Cecília de Cullera.

Després d’una minuciosa selecció, que es va fer en tres tandes degut a la quantitat d’aspirants al lloc de treball, on es van puntuar els mèrits Acadèmics i Laborals, van quedar quatre aspirants als quals se’ls va fer una entrevista de treball, però només hi ha una plaça, per el que s’ha creat una borsa de treball amb els tres restants. L’aspirant a la qual se li ha concedit la plaça laboral, és la senyora Maria Rosa Almiñana Lahuerta. Felicitats i esperem que el desenvolupament de la seua vida laboral entre nosaltres sigua d’allò més estimulant possible per bé de tots.

No obstant això, només ens queda donar les gràcies a totes aquelles persones que han tingut interès en treballar amb nosaltres i no han estat poques. Moltes Gràcies a Tots.