DON CARLOS ROBLES PIQUER

Hui dia 9 de Febrer del 2018, la Societat esta de dol per la defunció del seu President d’Honor Don Carlos Robles Piquer. Un home vinculat a la societat i nomenat President d’Honor en 1967 quan era president de la mateixa Don Enrique Borras. La vida Politica i Publica d’aquest home, és de notorietat coneguda però si algú té dubtes aci li deixe un enllaç de la seua vida professional, (Carlos Robles Piquer), però no és açò el que trobarem a faltar en la societat, trobarem a faltar la seua amabilitat, el seu acolliment quan rebia a una delegació de la Junta Directiva de la Societat a parlar amb ell, la seua predisposició a tirar una mà a la seua societat quan se li demanara. Molts recordem la visita de la Banda a Estrasburg, a mitjans de setembre de 1993, on ell era Europarlamentari o Eurodiputat, com vulgen dir-ho i on conta que es volia convidar a una banda en representació d’Espanya i la seua cultura, i de forma automatica s’alça i va dir Eh! aixo ho tinc jo, la meua banda vindra, la seua banda era Santa Cecilia de Cullera, i alli ens vam anar i vam oferir dos concerts, un d’informal de Pasdobles dins del Parlament i un altre com correspon, en un Teatre de la ciutat i explicava despres l’orgullós que es sentia per la quantitat de felicitacions que habia rebut per part dels seus companys polítics i dels seus coneguts que van assistir al concert, per la nostra actuació i el nivell artistic oferit. Per aquestes coses és pel que recordarem, coses senzilles per a un home de tan alt rang, que descubrien la seua humanitat mes desinteressada en el benefici dels demes. Des d’ací mostrar el nostre dol pel nostre president i oferir el nostre més sentit condol a la seua família. Descanse en Pau Don Carlos.

El President Don Enrique Borras  i El President Don Carlos Robles en el dia del nomenament com a President d’Honor

Amb la Junta Directiva del moment en 1993 a Strasburg

Concert de la Banda a Estrasburg

Davant del Musical, en la seua darrera visita a la societat amb motiu de la celebració del Centenari el any 2007