AVANÇATS AL TEMPS

La Confederació Espanyola de Societats Musicals es declara entitat solidària amb l’Alzheimer de la mà de CEAFA. Una cosa que ens sembla molt bé, La Societat Santa Cecília porta 6 anys d’avançament, des de fa 6 anys que organitzem una volta a peu en les festes patronals de novembre i ja ens solidaritzem amb els malalts d’Alzheimer destinant el benefici de la inscripció després de pagar les despeses de la pròpia organització de la cursa, a AFACU (Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Cullera), ens sembla bé que hi hiaga gent i organitzacions que seguixquen el nostre exemple, encara que només sigua per aprofitar els beneficis terapèutics de la música en favor dels que pateixen aquesta malaltia neurodegenerativa, a vore si a l’altra també es rasquen la butxaca, que bé els vindrà i bona falta es fa a les famílies que tenen un malalt al seu si.

ENLLAÇ A LA NOTA DE PREMSA