FELICITACIÓ NADALENCA DEL PRESIDENT I LA JUNTA DIRECTIVA 2018

Arriben les Festes de Nadal i Any Nou. En nom de la Junta Directiva i en el meu propi, des d’ací vullc desitjar, tant als Músics de les Agrupacions Musicals de la Societat, als Alumnes i futurs músics que estudien en els nostres centres educatius, ja siga al Centre Professional de Musica Santa Cecília, com a l’Escola de Musica Mestre Chornet, al Grup Artistic de la Societat, a la Comissió de treball de les Dames Cecilianes, als Socis i Sòcies, Sinpatizants i al poble de Cullera en general, unes Bones Festes.

Les festes nadalenques es caracteritzen per fraternals i bons desitjosa dia de hui els governants ens bombardegen amb les millores en el creixement econòmic i la fi de la crisi, només cal passejar pel carrer i conversar amb els veïns per adonar-te que això ha arribat a uns i no tant a altres, una economia amb salaris baixos i que no arriba a fi de mes, qui treballa.

No senyors governants, la crisi segueix aci, i no podem oblidar-nos dels més necessitats de la nostra societat, per ser els que més pateixen els efectes d’aquesta interminable època de mancances que estem vivint, i ha ells van destinats els nostres millors desitjos de prosperitat en l’any que anem ha començar.

Bon Nadal a tots i que l’any 2018 siga molt millor que aquest que deixem enrere.

Paco Rico – President de la Societat.