ACTE PRESENTACIÓ DE LA REVISTA “EL MUSICAL”

L’acte de presentacio de la revista El Musical i acte d’entrega del CD i DVD Conmemoratiu del Primer Premi Bankia de la nostra Orquestra aconseguit en el primer certamen d’Orquestres de València patrocinat per l’entitat Bankia. Acte doble amb gran assistencia de public i que enceta les festes cecilianes.

La revista “EL MUSICAL”, revista que com tots els anys la societat edita amb motiu de la celebració de les festes patronals a Santa Cecília i que anteriorment es dia Eco del Musical i que aquest any ha canviat diguem d’editor, sent aquest any a càrrec del soci Vicent Borja i que anteriorment la editava Clara Morat, després de canviar de cicle, ens queda expresar la nostra gratitud a la nostra sòcia i directiva durant anys, per el treball realitzat i que encara realitza en pro de la societat, però en aquest cas concret en la realització de la revista Eco del Musical, moltes gràcies Clara per la faena feta durant aquests anys i esperem i sabem que no pararàs en el que la societat et requerixca, lo dit, moltes gracies Clara.