CONCERT DIDÀCTIC EDUCATIU

El Divendres dia 16 de Juny i en dos sessions, a les 9:30 i a les 11:30 hores, es va dur a terme el Concert Didactic Educatiu dedicat als escolars de la ciutat.

840 escolars del poble van participar en el Concert Didàctic organitzat per el Centre Professional i l’Escola de Música, que va comptar amb la col · laboració de la Banda Juvenil de la Societat, per poder dur a terme aquest concert.

Moltes gràcies als nostres musics i als xiquets del grup artistic de la Societat, aixi com a Maria Dolores i el seu marit Camilo i com no a Enrique Sapiña, artiste principal del concert.

Esta iniciativa educativa dirigida per l’equip directiu del centre, ha tingut com a objectiu principal apropar als escolars de primària al món musical.

Els xiquets han conegut quines són les famílies instrumentals, el so dels instruments i quina funció tenen a la banda i a l’orquestra.

Ha considerar les felicitacions rebudes per part del professorat acompanyant dels col·legials, pel bon desenvolupament del concert, tant musical com academicament.

Des d’aci donem les gràcies als professors, sobretot de musica dels col·legis per la colaboracio que tots els anys ens brinden per al bon desenvolupament del concert. Moltes Gràcies a Tots.

FOTOS DEL CONCERT

Panoramica del pati de butaques i l’escenari

Panoramica del pati de butaques i l’amfiteatre

Alumnes participant en el concert (a la dreta de la foto)

Alumne dirigint el concert

Els jovens artistes del grup artistic de la Societat col·laborant en el concert

El jove music Yago, ensenyant el que és i com sona un Fagot

Fins l’any que ve.