ÈXIT DE LA PASSAREL·LA SANTA CECÍLIA

I mai millor dit, l’Auditori Santa Cecília es va vestir de moda.

Moda per als més xicotets, vestits per modes QUERUBÍ, per a la dones, vestides a càrrec de la Boutique LÜA i pel centre d’estètica i perruqueria ADARA completava el fet que tots els models estigueren a l’altura d’aquest esdeveniment, que va ser organitzat per les Dames Cecilianes, nomenat com “PASSAREL·LA SANTA CECÍLIA”.

Tot un luxe, on es va poder gaudir d’una vesprada on els xiquets ompliren l’escenari amb la seua naturalitat i simpatia, desfilant amb molta gràcia, sent l’alegria del públic que va acudir a vorels.

I de les models que van desfilar, ja ho va dir la presentadora Aurora Alonso, res a envejar a les grans models de les passarel·les internacionals, totes elles, van desfilar per l’escenari, amb elegància que correspon a les grans professionals.

I com estàvem en l’Auditori, donava peu a escoltar un poc de música, en esta ocasió interpretada al trombó pel Tico i a la guitarra Ricardo Colubi, acompanyats per la dolça veu de Maria.

I com vos dia abans, tot un luxe, ja que en la desfilada també van participar les Muses de la S.M.I Santa Cecilia: Maria Angel, Musa Major, Coral Gause , Musa Major Infantil i la seua Cort, Nerea Garrigos i Naomi Palero, junt amb elles, Laia Conde, Musa Major Infantil de la Societat Ateneu Musical.

Gràcies a tots una vegada més per la vostra col·laboració amb aquesta Societat, a les empreses participants i a la comissió de Dames per l’excel·lent organització.

I PER IL·LUSTRAR, ALGUNES FOTOGRAFIES DE L’ACTE.