CONCERT DIDÀCTIC PER A ESCOLARS AL AUDITORI

El Divendres dia 6 i en dos sessions, a les 9:30 i a les 11:30 hores, es va dur a terme el Concert Didactic Educatiu dedicat als escolars de la ciutat.

700 escolars del poble van participar en el Concert Didàctic organitzat per el Centre Professional i l’Escola de Música, que va comptar amb la col · laboració de la Banda Juvenil de la Societat, per poder dur a terme aquest concert.

Esta iniciativa educativa dirigida pel titular de l’agrupació juvenil, Enrique Sapiña i en col · laboració amb el director i el cap d’estudis, ha tingut com a objectiu principal apropar als escolars de primària al món musical.

Els xiquets han conegut quines són les famílies instrumentals, el so dels instruments i quina funció tenen a la banda i a l’orquestra.

Al concert s’han interpretat diferents temes, com ara, el pasdoble del compositor Rafael Talens, “Tercio de Quites”, temes de pel·lícules de Disney, com “la Sirenita”, i “El Rey León”, i altres com “Piratas del Caribe” i “Doraemon”.

El concert forma part de les activitats que organitza la societat per a donar a conéixer l’escola de Música, el Centre Frofessional i els diferents estudis que es poden cursar.

D’altra banda, enguany la societat com a matriu del Centre i de l’Escola, a causa del temps de crisi que vivim i com a suport a la societat en general, oferta de nou matricula, assegurança escolar i primer trimestre gratuït a tots aquells que s’inscriguen per primera vegada en el centre o en l’escola, en les especialitats de Kodaly, 1er i 2on d’iniciació i 1er d’Ensenyances Elementals.

Cal ressaltar com a novetat, que per primera vegada, s’ofereix als alumnes el poder-se matricular per internet, via la web de la societat.

Banda Juvenil - Concert Didactic 06 06 2014