Pau Català guanya el concurs de Trompes del Conservatori Superior de Castelló

El trompista Pau Català Garrigós s’ha adjudicat el primer guardó del Concurs de Trompes celebrat fa unes setmanes al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló.

El Jove music de la nostra Societat, estudia en l’actualitat, en el centre de Castelló el segon curs del Grau Superior de Trompa. Pau Català va interpretar diferents obres per a trompa i obtingué la màxima qualificació, per la qual cosa i com a premi es convertirà en el solista d’una audició que programarà l’organització del certamen.

A més, el dia 27 serà la segona vegada en febrer que el convidaran a la “Hulencourt Soloist Chamber Orchestra” de Brusel.les, d’on pertanyen grans solistes mundials.

El jove músic conviurà amb ells durant una setmana i tocarà en els diferents concerts. D’altra banda, forma part de la OFUV “Orquestra de la Universitat de Valencia” i del projecte anomenat “Simfònic Wind Ensemble” que interpreta sobre tot música de cambra.

Pau catala