LA SOCIETAT ESTRENA EL CODI QR

Els espectadors que acudixquen, als concerts que oferix la Banda Simfònica a l’Auditori Municipal , tindran la possibilitat de descarregar-se el programa de mà a través del seu telèfon mòbil , ja que la societat ha activat l’aplicació del codi QR . El codi serà visible en un cartell , hi ha partir d’ara en tots els que edite la societat , amb el seu telèfon mòbil i l’aplicació corresponent , podrà accedir a la informació relativa a aquest concert .

Aquesta eina tecnològica permetrà a tots aquells usuaris que tinguen un Smartphone , accedir a la informació de la web de la societat hi ha la programació del concert o l’activitat cultural del moment , d’una manera ràpida i senzilla . D’aquesta manera podran estar ben informats de les diferents activitats culturals i lúdiques , així com de les audicions programades , cursos que se celebren i altres activitats on es puga aplicar el sistema d’informació mitjançant el codi QR.

Per poder llegir aquests codis , l’usuari haurà de descarregar una aplicació gratuïta que aparega al seu telèfon mòbil amb les inicials QR, bé lector QR o QR reader. Una vegada  instal · lada l’aplicació, amb la càmera del telèfon s’escaneja el disseny del codi i immediatament el dispositiu ens portarà a la informació codificada que conté , en aquest cas la pàgina web corresponent , accedint a qualsevol tipus de contingut o informació .

Aquesta iniciativa forma part de les accions que hem posat en marxa per millorar la informació i la comunicació entre els socis , el públic en general i la societat , que juntament amb la web i les xarxes socials , el codi QR es devinga en una de les principals eines informatives .

Poden accedir a l’aplicació i informació , depenent del sistema operatiu del seu telèfon , en les adreces web :

https://play.google.com/store/apps/details?id=la.droid.qr&hl=es

https://itunes.apple.com/es/app/lector-qr/id368494609?mt=8

http://www.beetagg.com/en/download-qr-reader/

http://www.quickmark.com.tw/En/basic/downloadMain.asp

http://appworld.blackberry.com/webstore/content/27049/?lang=en&countrycode=ES

https://sites.google.com/site/qriearn2/lector-qr/windows-mobile

EXEMPLES

Codi QR dels Concerts

QR dels concerts

Codi QR de la Societat

QR de la WEB