NOVA INCORPORACIÓ A LA JUNTA DIRECTIVA

La Junta Directiva, en la ultima sessió celebrada el dia 20 de Març,  ha aprovat per unanimitat, la incorporació de la Sra. Juana Castelló, com a menbre de la mateixa i amb el càrrec de Coordinadora i Representant de la Comissió de Treball de Dames de la Societat.

Ressaltem des d’aci, el referit de treball, ja que sens dubte és el que vénen fent tota la vida, treballar i recaptar per al bé de la societat, de manera que aprofitant l’ocasió, agraïm a totes les Senyores que en algun moment de la seua vida han passat per ella, el seu treball desinteressat pel bé comú de la nostra Societat.

Cal destacar, que aquesta funció ja la vènia desenvolupant de marera extraoficial des de la dimissió de l’antiga Coordinadora i membre de la Junta, la Sra Maria Jose Osa, a la que agraïm , el temps dedicat a la Societat i el treball realitzat al capdavant de les Dames Cecicilianes, així com expressar-li els nostres millors desitjos en la seua vida personal.

Només ens queda, felicitar a Juani, per la nova responsabilitat adquerida, ja de manera oficial i com sempre que sigua per a bé.

Juani