CONCERT AL PALAU DE LES ARTS

El dia Diumenge dia 29 de Novembre, a les 19:00 h. actuara la Banda Simfònica a l’Auditori del Palau de les Arts Reina Sofía de València. Aquest concert obre un cicle d’activitats al Palau de les Arts, degut al acord entre la Federacio de Bandes de la Comunitat Valenciana i la Direcció del Palau i ha estat la nostra Banda Simfònica triada per a la inauguració del cicle i de l’acord, cosa que ens enorgulleix i agraïm a les parts acordants.  S’ha acordat un conveni per a la realització en comú, d’activitats de formació, divulgació i promoció musical. El principal objectiu d’aquest conveni és unir les potencialitats del complex cultural amb les que ofereix el moviment associatiu segons van acordar Davide Livermore intendent-director artístic de Les Arts, i Pedro Rodríguez, President de la FSMCV,. Per a aquesta nova etapa, Livermore i Rodríguez estudien iniciatives com l’obertura d’assajos i sessions de treball als músics i alumnes de les societats musicals, l’organització conjunta d’activitats formatives amb figures de primer nivell i una major presència de la FSMCV, els seus músics i conjunts musicals en l’activitat de les Arts i en les seues propostes artístiques. Així mateix, també es recull el valor de la FSMCV com a promotor de les activitats i propostes del teatre d’òpera valencià. L’acord entre Les Arts i la FSMCV té també com a objectiu una major presència i implicació del teatre d’òpera en l’activitat cultural de la societat valenciana.

En aquest concert, tindran vostès l’oportunitat d’assistir, a l’estrena absoluta de l’obra “El Jardí d’Hera”, del Compositor Valencià, José Suñer, així que esperem la seua assistència, l’entrada és gratuïta.

El Palau de les Arts consta de quatre sales:
Sala Principal: Amb capacitat per a 1.412 espectadors, està concebuda com a recinte per a òpera, però convertible en escenari per a ballet i altres arts escèniques.
Auditori: Té una capacitat per a 1.490 espectadors. Amb instal·lacions adequades d’avançats sistemes d’audició, cinematografia i vídeo.
Aula Magistral: Té capacitat per a 378 persones. Està especialment dissenyada per a concerts de cambra, recitals, conferències i trobades educatius.
Teatre Martín i Soler: Es troba adjacent al Palau de les Arts, i constitueix el límit sud-oest del complex. Consta d’una sala amb capacitat per a 400 espectadors i el seu escenari es completa amb un fossat d’orquestra que permet representacions operístiques de petit i mitjà format.

Microsoft Word - Documento1